Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Migdałowa panna cotta z musem z owoców leśnych
MIGDAŁY w płatkach, Jagody, Maliny, Truskawki, Agar, Cukier, Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 397 kJ/95 kcal |
Tłuszcz: 4,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 12,5 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 2,0 g |
Białko: 2,6 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.