Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Migdałowa ryżanka z brzoskwinią duszoną z rozmarynem, truskawkami i prażonymi orzechami nerkowca
Brzoskwinia, Miód pszczeli, Rozmaryn, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta waniliowa, Ryż brązowy, ORZECHY NERKOWCA, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 176 kJ/281 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 43,6 g w tym cukry: 21,8 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 6,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.