Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Migdałowa ryżanka z karmelizowaną gruszką
Cukier, Pasta waniliowa, Sok z cytryny, gruszka, Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Ryż brązowy, MIGDAŁY
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 919 kJ/459 kcal |
Tłuszcz: 12,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 80,4 g w tym cukry: 30,1 g |
Błonnik: 8,9 g |
Białko: 9,1 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.