Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Migdałowo-malinowa jaglanka z gruszką i śliwkami
Chipsy kokosowe, Gruszka, Kasza jaglana, Ksylitol, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Maliny, Śliwki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 527 kJ/365 kcal |
Tłuszcz: 12,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 61,4 g w tym cukry: 11,1 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 9,3 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.