Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Migdałowo-malinowa jaglanka z morelą i czereśniami
Chipsy kokosowe, Czereśnie, Kasza jaglana, Ksylitol, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Maliny, Morele
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 112 kJ/266 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 43,7 g w tym cukry: 9,4 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.