Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Minestrone z ciecierzycą i zielonymi warzywami
Brokuły, Groszek zielony, Oliwa z oliwek, SELER naciowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Szpinak baby, Cebula biała, Ciecierzyca, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Natka pietruszki, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 603 kJ/144 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 14,8 g w tym cukry: 0,9 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 5,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.