Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
-
Less Gluten
Sałatka z mini mozzarellą, pomidorkami, rukolą i bazyliowym pesto
Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Pomidorki daktylowe, Rukola, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 651 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 2,5 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 7,8 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.