Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.61
Mini omlety kakaowe z ricottą i salsą truskawkowo-balsamiczną
Kakao surowe (kakao ziarna kruszone surowe 100 %), Mięta, Olej rzepakowy, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Kakao, Mąka PSZENNA, Olej kokosowy, Proszek do pieczenia, JAJA kurze, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Pasta waniliowa, Truskawki, Ser ricotta (Serwatka z MLEKA, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 331 kJ/557 kcal |
Tłuszcz: 33,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,8 g |
Węglowodany: 39,6 g w tym cukry: 13,1 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 24,5 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.