Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.85
-
Less Gluten
-
Less Carb
Mini omlety szpinakowe, jogurt malinowy, persymona, kiwi
JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Maliny, Kiwi, Kaki, Mąka owsiana bezglutenowa, MLEKO spożywcze 2% tł., Odżywka białkowa o smaku waniliowym (Koncentrat białka serwatki (z MLEKA), stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza), Proszek do pieczenia, Banan, JAJA kurze, Szpinak baby, Olej kokosowy
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 113 kJ/744 kcal |
Tłuszcz: 22,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g |
Węglowodany: 99,7 g w tym cukry: 34,0 g |
Błonnik: 15,5 g |
Białko: 36,6 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.