Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4
-
Less Gluten
-
Less Carb
Mini omlety szpinakowe z fetą i oliwkami, tzatziki, papryka
Mąka owsiana bezglutenowa, ., Ogórek zielony, Koperek, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Koperek, JOGURT naturalny 2% tł., ., MLEKO spożywcze 2% tł., Papryka czerwona, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Oliwki zielone (Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), Olej kokosowy, JAJA kurze, Szpinak baby, Proszek do pieczenia, Odżywka białkowa o smaku waniliowym (Koncentrat białka serwatki (z MLEKA), stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza), Odżywka białkowa o neutralnym smaku (koncentrat białka serwatki (z MLEKA), emulgator: lecytyna słonecznikowa), .
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 950 kJ/705 kcal |
Tłuszcz: 39,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23,1 g |
Węglowodany: 50,4 g w tym cukry: 14,2 g |
Błonnik: 9,5 g |
Białko: 45,8 g |
Sól: 3,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.