Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
-
Less Carb
Mini omlety z jagodami i kokosem, twarożek waniliowy
Wiórki kokosowe, Mąka kokosowa, Miód pszczeli, Soda oczyszczona, Jagody, JAJA kurze, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 066 kJ/255 kcal |
Tłuszcz: 14,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,8 g |
Węglowodany: 12,2 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 16,3 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.