Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Less Gluten
-
Less Carb
Mini omlety z jagodami, kokosem i owocami leśnymi, twarożek waniliowy
Maliny, Wiórki kokosowe, Borówka amerykańska, Mąka kokosowa, Miód pszczeli, Soda oczyszczona, Jagody, JAJA kurze, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 122 kJ/268 kcal |
Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g |
Węglowodany: 17,1 g w tym cukry: 11,3 g |
Błonnik: 6,5 g |
Białko: 17,3 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.