Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
-
Less Gluten
-
Less Carb
Mini omlety z łososiem wędzonym, mozzarellą i szpinakiem, ogórek, pomidorki, sos francuski
Kiełki rzodkiewki, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Natka pietruszki, Koperek, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), MLEKO spożywcze 2% tł., Miód pszczeli, Pomidorki daktylowe, Ogórek zielony, JAJA kurze, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Szpinak baby, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 628 kJ/389 kcal |
Tłuszcz: 30,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g |
Węglowodany: 9,4 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 20,9 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.