Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Mini pizza margherita
Bazylia, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Rukola, Cukier
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 313 kJ/314 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,0 g |
Węglowodany: 33,3 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 15,0 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.