Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
Mini serniczki z jagodami leśnymi
Jagody, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, JAJA kurze, Pasta waniliowa, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), SER twarogowy, Płatki OWSIANE, Sól, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Olej kokosowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 405 kJ/97 kcal |
Tłuszcz: 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 13,1 g w tym cukry: 3,5 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.