Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
Mini tarta flambée
Rozmaryn, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Gałka muszkatołowa, Pieprz czarny, Serek homogenizowany naturalny (MLEKO, ŚMIETANKA, bakterie fermentacji mlekowej), Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Cebula biała, Olej rzepakowy, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 850 kJ/203 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 21,6 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 0,3 g |
Białko: 7,2 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.