Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
Mini tarta z karczochami i czarnymi oliwkami
Tymianek, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Gałka muszkatołowa, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pieprz czarny, Serek homogenizowany naturalny (MLEKO, ŚMIETANKA, bakterie fermentacji mlekowej), Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Cebula biała, Olej rzepakowy, Karczochy w zalewie (Karczochy, woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, przyprawy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, sól), JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 430 kJ/103 kcal |
Tłuszcz: 5,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 10,5 g w tym cukry: 0,8 g |
Błonnik: 0,4 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.