Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.22
-
Less Gluten
Miniburgery kukurydziane, chutney cebulowo-wiśniowy
Cebula czerwona, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Gałka muszkatołowa, Majeranek, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny, Sól, Tymianek, Wiśnie, Kasza kukurydziana, MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA))
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 424 kJ/101 kcal |
Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 14,0 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 3,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.