Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Miniomlety z brokułem i papryką, sos pomidorowy
Dynia pestki, Olej rzepakowy, Brokuł, Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Papryka czerwona, Szczypiorek, Sałata mix, Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 467 kJ/590 kcal |
Tłuszcz: 38,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,6 g |
Węglowodany: 21,3 g w tym cukry: 12,6 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 45,0 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.