Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
Miodowe halloumi, sałatka ze świeżych warzyw, cząstka figi i pszenny podpłomyk
Figi, Ogórek zielony, Olej rzepakowy, Czosnek, SEZAM biały, Rozmaryn, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Pomidorki daktylowe, Pita pszenna (Mąka PSZENNA, woda, sól, drożdże, ocet winny, cukier, mączka słodowa PSZENNA), Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Cukier, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Kolendra, Sól, Pieprz czarny, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), JOGURT naturalny 2% tł., Sałata rzymska mini
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 001 kJ/478 kcal |
Tłuszcz: 26,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,0 g |
Węglowodany: 43,4 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 20,6 g |
Sól: 2,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.