Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star

Miodowe halloumi, sałatka ze świeżych warzyw, cząstka figi i pszenny podpłomyk

Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, suszone liście mięty), Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Sałata rzymska, Figi, SEZAM biały, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Rozmaryn, Czosnek, Olej rzepakowy, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Kolendra, Cukier, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 001 kJ/478 kcal
Tłuszcz: 26,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,0 g
Węglowodany: 43,4 g
w tym cukry: 8,1 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 20,6 g
Sól: 2,6 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • sezam

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: