Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
Miodowo-kokosowa granola z migdałami, jogurt naturalny, karmelizowane truskawki z rabarbarem
JOGURT naturalny 2% tł., Cukier, Ksylitol, Mąka ziemniaczana, Rabarbar, Truskawki, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), MIGDAŁY w płatkach, Miód pszczeli, Płatki orkiszowe (zawierają GLUTEN), Płatki OWSIANE, Siemię lniane, Wiórki kokosowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 158 kJ/277 kcal |
Tłuszcz: 11,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 34,3 g w tym cukry: 12,8 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 10,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.