Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Miruna na blanszowanym szpinaku z czosnkiem, ryż basmati z kurkumą i ciecierzycą, surówka porowa
MIGDAŁY w płatkach, Pieprz czarny, Sól, MIRUNA, Ciecierzyca, Kurkuma, Ryż basmati, surówka porowa (kapusta biała (64%), por (10%), jabłko (5%), majonez (15%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], marchew, cukier trzcinowy, sól, pieprz, ekstrakt przypraw), Gałka muszkatołowa, Oliwa z oliwek, Szpinak, Czosnek, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 181 kJ/282 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 33,3 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 23,6 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.