Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Miruna z pomidorowym pesto, ryż basmati, sałatka z rukolą i sosem winegret
Pieprz czarny, Sól, MIRUNA, Ogórek zielony, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Pomidorki daktylowe, Rukola, Ryż basmati, Ryż jaśminowy, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 069 kJ/733 kcal |
Tłuszcz: 30,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 72,3 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 51,4 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.