Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.56
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Miso z warzywami i tofu
Brokuł, Marchew, Olej rzepakowy, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Grzyby shittake, Kapusta pak choi, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 396 kJ/95 kcal |
Tłuszcz: 6,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 5,0 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 5,7 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.