Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Dairy Free
-
Vegan
Mix sałat z groszkiem cukrowym, brzoskwinią, orzechami pekan, marynowanym tofu i kaszą bulgur, dressing bazyliowy
Sałata mix, Koncentrat pomidorowy 30%, Czosnek, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sok z limonki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pasta z tamaryndowca, Ocet ryżowy (woda, ryż), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), ORZECHY PEKAN, Brzoskwinia, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Groszek cukrowy, Bazylia, Syrop klonowy, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 633 kJ/390 kcal |
Tłuszcz: 21,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 35,5 g w tym cukry: 10,9 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 15,0 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.