Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Less Gluten
-
Less Carb
Morele pieczone z proteinowym budyniem i płatkami migdała
Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), MLEKO spożywcze 2% tł., Odżywka białkowa o smaku waniliowym (Koncentrat białka serwatki (z MLEKA), stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza), MIGDAŁY w płatkach, Morele
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 988 kJ/236 kcal |
Tłuszcz: 8,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 26,4 g w tym cukry: 12,7 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 14,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.