Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Morszczuk na fioletowym ziemniaku z oliwą pomarańczową, orecchiette radicchio uva e balsamico
Rozmaryn, MORSZCZUK, Ser mozzarella (MlLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sól, Pomarańcza, Makaron orecchiette (Semolina z PSZENICY durum, woda), Olej rzepakowy, Cukier, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sałata radicchio, Ziemniak fioletowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 2 067 kJ/494 kcal |
Tłuszcz: 17,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g |
Węglowodany: 51,5 g w tym cukry: 10,6 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 34,8 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.