Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
Morszczuk na szpinaku z suszonymi pomidorami i fetą, czarne tagliatelle z prażonymi płatkami migdała
Cytryna, Pomidorki cherry żółte, Makaron tagliatelle z atramentem z kałamarnicy (PSZENICA durum, woda, atrament z kałamarnicy (MIĘCZAKI)), Olej rzepakowy, Sól, MIGDAŁY w płatkach, MORSZCZUK, Miód pszczeli, Pieprz czarny, Czosnek, Pomidorki cherry, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Oliwa z oliwek, Szpinak, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 914 kJ/457 kcal |
Tłuszcz: 18,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 45,7 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 36,4 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- mięczaki
- mleko
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.