Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.36
Morszczuk z mozzarellą na kapuście toskańskiej, orecchiette z radicchio, winogronami i sosem balsamicznym
Cytryna, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Czarna kapusta toskańska, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, MORSZCZUK, Ser mozzarella (MlLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), Makaron orecchiette (Semolina z PSZENICY durum, woda), Cukier, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sałata radicchio, Pomarańcza, Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 345 kJ/800 kcal |
Tłuszcz: 20,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g |
Węglowodany: 98,4 g w tym cukry: 35,3 g |
Błonnik: 7,1 g |
Białko: 67,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.