Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Less Gluten
-
Muffiny bananowe z twarożkiem i konfiturą z czarnej porzeczki
Cukier, Cynamon, Kardamon, Kefir 2% tłuszczu (MLEKO pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych), Mąka ryżowa, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sól, Banan, Mąka ziemniaczana, Porzeczki czarne, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 004 kJ/240 kcal |
Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 31,8 g w tym cukry: 10,0 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 10,7 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.