Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Muffiny bezglutenowe z rabarbarem i truskawkami
Cukier, Cynamon, Ksylitol, Mąka bezglutenowa (skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, dekstroza), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Olej rzepakowy, Pasta waniliowa, Proszek do pieczenia, JAJA kurze, Rabarbar, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 469 kJ/112 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 13,6 g w tym cukry: 0,6 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 1,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.