Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Muffiny bezglutenowe z rabarbarem i truskawkami

Mąka bezglutenowa (skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, dekstroza), Truskawki, JAJA kurze, Rabarbar, Olej rzepakowy, Ksylitol, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁ, ekstrakt z MIGDAŁÓW, stabilizator: (ekologiczna mączka chleba świętojańskiego), sól morska), Proszek do pieczenia, Pasta waniliowa, Cynamon, Cukier

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
469 kJ/112 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 13,6 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 0,9 g
Białko: 1,0 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • jaja
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: