Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61
Muffiny czekoladowe z jogurtem malinowym podane z gruszką
Gruszka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Maliny, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Kakao, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, JAJA kurze, MAŚLANKA, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 998 kJ/238 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 35,3 g w tym cukry: 10,0 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 5,2 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.