Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Muffiny jaglano-dyniowe z orzechami włoskimi i rodzynkami
Cynamon, Mąka jaglana, Miód pszczeli, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Soda oczyszczona, Sól, Dynia, JAJA kurze, Olej kokosowy, ORZECHY WŁOSKIE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 494 kJ/118 kcal |
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 17,0 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 0,9 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.