Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Muffiny jajeczne z cukinią i szynką, pesto bazyliowe
Pieprz czarny, Sól, cukinia, JAJA kurze, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 648 kJ/155 kcal |
Tłuszcz: 13,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 0,8 g w tym cukry: 0,4 g |
Błonnik: 0,3 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.