Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Muffiny kasztanowe z gruszką i cynamonem
Olej rzepakowy, Cynamon, Gruszka, Ksylitol, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Mąka kasztanowa, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 657 kJ/157 kcal |
Tłuszcz: 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 29,5 g w tym cukry: 9,1 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 2,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.