Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
Muffiny marchewkowo-owsiane na kefirze
Cukier, Cynamon, Kefir 2% tłuszczu (MLEKO pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych), Ksylitol, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Marchew, Olej rzepakowy, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, JAJA kurze, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 399 kJ/95 kcal |
Tłuszcz: 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 15,7 g w tym cukry: 6,7 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 2,0 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.