Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
Muffiny orkiszowe z bananem i makiem
Cynamon, Kardamon, Ksylitol, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Mak niebieski, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Soda oczyszczona, Sól, Banan, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 690 kJ/165 kcal |
Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 20,3 g w tym cukry: 7,0 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 5,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.