Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Muffiny orkiszowe z jabłkiem, cynamonem i rodzynkami
Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Cynamon, Jabłko, Mąka kukurydziana, Mąka ORKISZOWA, MAŚLANKA, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Otręby PSZENNE, Pasta waniliowa, Soda oczyszczona, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 590 kJ/141 kcal |
Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g |
Węglowodany: 26,3 g w tym cukry: 15,1 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 2,7 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.