Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4
Muffiny z batatów z serkiem wiejskim, sos pomidorowy z bazylią i miętą
Bazylia, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Mięta, Papryczka chili, JAJA kurze, Cebula dymka, Batat, Serek wiejski light, Nasiona słonecznika, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Proszek do pieczenia, Mak niebieski, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 436 kJ/104 kcal |
Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 14,3 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 4,9 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.