Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07
Muffiny z chorizo, żółtym serem i zielonym groszkiem, sos pomidorowy, świeże warzywa
Roszponka, Szczypiorek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Cebula biała, JAJA kurze, Chorizo, Proszek do pieczenia, Olej rzepakowy, MLEKO spożywcze 2% tł., Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Groszek zielony, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 637 kJ/391 kcal |
Tłuszcz: 24,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g |
Węglowodany: 26,4 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 18,0 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.