Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
-
-
Muffiny z mozzarellą i suszonymi pomidorami podane z papryką i ogórkiem
Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ogórek zielony, Papryka czerwona, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Papryczka jalapeno marynowana, Czosnek, Olej rzepakowy, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Koperek, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 564 kJ/374 kcal |
Tłuszcz: 38,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,3 g |
Węglowodany: 7,1 g w tym cukry: 3,4 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 20,5 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.