Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53 Star
  • Less Gluten

Muffiny z szynką, papryką i czerwoną cebulą

JAJA kurze, Pomidorki daktylowe, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sałata mix, Cebula czerwona, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Sok z cytryny, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Pieprz czarny, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
965 kJ/231 kcal
Tłuszcz: 16,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 5,4 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 1,1 g
Białko: 15,9 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: