Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Less Gluten
-
Muffiny z szynką, papryką i czerwoną cebulą
Sałata mix, Cebula czerwona, Papryka czerwona, Papryka czerwona, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Szynka z indyka (zawiera SELER i SOJĘ), Pomidorki daktylowe, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 981 kJ/234 kcal |
Tłuszcz: 17,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 5,4 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 16,2 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.