Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Muhammara czyli pasta z papryki i orzechów włoskich, chleb bezglutenowy, słupki warzyw

Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Papryka czerwona, Ogórek zielony, Kalarepa, Marchew, ORZECHY WŁOSKIE, syrop klonowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek, Olej rzepakowy, Chili, Kmin rzymski, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
889 kJ/212 kcal
Tłuszcz: 9,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 26,3 g
w tym cukry: 5,0 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: