Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Muhammara czyli pasta z papryki i orzechów włoskich, chleb bezglutenowy, słupki warzyw
Marchew, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Kalarepa, Chili, Kmin rzymski, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Sól, Syrop klonowy, Czosnek, Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE, Papryka czerwona, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 889 kJ/212 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 26,3 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 5,8 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.