Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
Mus cytrynowy z galaretką pomarańczową i orzeźwiającą kruszonką
Cukier, Mąka PSZENNA, MASŁO 82% tł., Sok z cytryny, Cytryna, Mięta, Sok pomarańczowy, Żelatyna, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 132 kJ/271 kcal |
Tłuszcz: 8,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 40,5 g w tym cukry: 8,5 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 8,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.