Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Mus czekoladowy z awokado, surowym kakao, poppingiem z amarantusa i sosem malinowym
Amarantus ekspandowany, Kakao surowe (kakao ziarna kruszone surowe 100 %), Mięta, Kakao, Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Awokado Hass, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cukier, Maliny
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 879 kJ/210 kcal |
Tłuszcz: 12,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 21,7 g w tym cukry: 11,9 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.