Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Musli orzechowe z solonym karmelem, jogurtem kokosowym i sezonowymi owocami
Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), MIGDAŁY w płatkach, ORZECHY LASKOWE, ORZESZKI ZIEMNE, Otręby gryczane, Płatki jaglane, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Śliwki, Sól himalajska, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Winogrona zielone
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 071 kJ/495 kcal |
Tłuszcz: 22,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,5 g |
Węglowodany: 65,2 g w tym cukry: 32,2 g |
Błonnik: 7,7 g |
Białko: 9,9 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.