Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Musli orzechowe z solonym karmelem, jogurtem kokosowym, truskawki
Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), MIGDAŁY w płatkach, ORZECHY LASKOWE, ORZESZKI ZIEMNE, Otręby gryczane, Płatki jaglane, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Sól himalajska, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Truskawki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 662 kJ/636 kcal |
Tłuszcz: 31,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,1 g |
Węglowodany: 73,8 g w tym cukry: 40,5 g |
Błonnik: 9,5 g |
Białko: 13,3 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.