Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
Musli z żurawiną i kokosem, jogurt wiśniowy, brzoskwinie
Brzoskwinia, Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Wiśnie, Miód pszczeli, Płatki jaglane, Płatki OWSIANE, Wiórki kokosowe, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 091 kJ/500 kcal |
Tłuszcz: 16,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,1 g |
Węglowodany: 82,3 g w tym cukry: 36,3 g |
Błonnik: 7,3 g |
Białko: 8,1 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.