Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
Musli z żurawiną, jogurt naturalny, jabłko pieczone
JOGURT naturalny 2% tł., jabłko, Otręby PSZENNE, Płatki gryczane, Płatki kukurydziane, Płatki orkiszowe (zawierają GLUTEN), Płatki OWSIANE, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 067 kJ/255 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 43,9 g w tym cukry: 19,2 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 9,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.